Kanonizacja Jana XXIII i Jana Pawła II (2014)

RERUN - POWTÓRKA - REDIFFUSION - REPRISE - WIEDERHOLUNG
LIVE BROADCAST - NA ŻYWO - EN DIRECT - AO VIVO



Transmisja na żywo będzie czynna na naszej witrynie za 2 tygodnie w chwili jej rozpoczęcia, czyli 2014.04.27. Nie wiemy, czy będzie emitowana także wersja polskojęzyczna, jednak w przypadku braku polskiego lektora lub napisów poniżej wideo z Watykanu zamieścimy także retransmisję na żywo z którejś z polskich stacji telewizyjnych.

CZAS EMISJI:
  • 12:30 AM (PST) - Los Angeles
  •   3:30 AM (EST) - Montréal, New York, Toronto
  • 07:30 (UTC) - Universal Coordinated Time
  •   7:30 a.m. (GMT) - London
  • 08:30 (WEST) - Lisboa
  • 09:30 (CEST) - Berlin, Madrid, Paris, Warszawa
DEU : Heiligsprechung von Johannes XXIII und Johannes Paul II, direkt aus Vatikan
ENG : Canonization of John XXIII and John Paul II, live from Vatican
ESP : Canonización de Juan XXIII y Juan Pablo II, en directo del Vaticano
FRE : Canonisation de Jean XXIII et Jean-Paul II, en direct du Vatican
POR : Canonização de João XXIII e João Paulo II, ao vivo do Vaticano

POL : Bezpośrednia transmisja z Watykanu na żywo (bez tłumaczenia)
Wikipedia (polski)


3D

NA ŻYWO w 3-D : Lista kin większości na świecie które będą wyświetlały transmisję na żywo w 3-D (może być niekompletna) jest TUTAJ - tak, są także kina w Polsce
UWAGA:strona ładuje się bardzo powoli!

LIVE in 3D : List of public theaters around the world with 3D LIVE screenings HERE (might be incomplete)
NOTE: Page loads very slowly!


01.140415 04.140423

(DEU) Deutsche Sprache, (ENG) in English, (ESP) en español, (FRE) en français, (POR) em Português, (ITA) in italiano, (LAT) Latine,




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz